Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type aanvraag*

Contactpersoon: *
Titel:
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat:
Indicatie geplande datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Glas Vervangen?

Vraag gratis offertes aan bij glazenmakers. Bespaar tijd en geld.

Meer over glazenmakers

Glas als bron van licht en ruimte is in de woning van vandaag niet meer weg te denken. Door onder meer de juiste beglazing te kiezen, kunnen we ons comfort verhogen. Op glaszetten.be vraagt u simpel en snel gratis offertes aan van glazenmakers bij u in de buurt!

Zoals u wellicht zult weten bestaan er een aantal soorten beglazing. De meest bekende zijn enkele en dubbele beglazing. Eigen worden deze twee soorten gebruikt bij verwerking in ramen en deuren. Onderstaand vind u meer informatie over de toepassing van deze twee glassoorten en welke voordelen voornamelijk dubbele beglazing heeft ten opzichte van enkel glas.

Dubbele beglazing
Er wordt geschat dat ongeveer 50% van de warmte die een kamer verliest, de oorzaak is van enkele beglazing. Omgekeerd, in het warmere weer, zal dubbele beglazing helpen om de binnenkant van uw huis koeler te houden. Woont u in de buurt van een drukke weg, dan kunt u het verkeerslawaai aanzienlijk verminderen door middel van dubbele beglazing.

Dubbele beglazing biedt u de voordelen van:

  • Lagere energierekeningen
  • Verminderde schade aan het milieu
  • Geregelde temperatuur in uw huis
  • Minder geluidsoverlast
  • Verminderde condensatie

Enkele beglazing
Enkel glas kan dus vrij nadelig zijn wanneer het is toegepast in uw leefruimtes. De energie ontsnapt snel waardoor u meer energiekosten heeft en het geluid van buitenaf wordt minder getemperd. Toch wordt enkel glas nog op vrij grote basis toegepast, zij het op ruimtes waarin men niet langere tijd verblijft, denk aan schuurtjes of decoratiebegalzing.

Enkel glas wordt ook vaak gebruikt als voorzetraam, waarmee u een dubbel beglazingseffect probeert te benaderen. Enkel glas heeft als voordeel dat het relatief goedkoop is en snel leverbaar.

Verschillende soorten stijlen
Al het glas is leverbaar in verschillende diktes, kleuren, vormen en eventueel met uitsparingen. Met glas kunt u de sfeer in uw woning creëren. Of u nu een antieke of moderne sfeer wilt, het is allemaal mogelijk met glas.

Vraag eenvoudig en snel meerdere gratis offertes aan bij glaszetters nij u in de buurt.